امروز: شنبه, 8 آذر , 1399

مرکز تحقیقات مغز واعصاب تهران

گزارش عملکرد هفته پیشگیری و درمان سکته های مغزی سال 97

به مناسبت برگزاری هفته ملی سکته مغزی با شعار  ” سکته مغزی قابل درمان است “  و در راستای برگزاری برنامه های آموزشی مرتبط با هفته استروک، در واحد جامع استروک، مرکز تحقیقات مغز و اعصاب اقدامات زیر  انجام شد:

تدوین و طراحی پوستر آموزشی علائم هشداردهنده استروک  (BEFAST) ، این پوستر در بخش های نورولوژی. واحد استروک , بخشهای داخلی مجتمع و اورژانس جهت آگاهی نصب گردید. دانلود پوستر با کیفیت بالا

به همت واحد جامع استروک مرکز تحقیقات مغز و اعصاب و واحد  آموزش سلامت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کلاس آموزشی استروک ساعت9:15 الی 10:30  دوشنبه 21 آبان 1397با شعارسکته مغزی قابل درمان است و با هدف ارتقا سلامت جامعه ،جهت همراهان بیماران بستری و مراجعین به درمانگاه های استروک و نورولوژی برگزارشد. در این کلاس آموزشی مطالب جامعی در رابطه با پیشگیری اولیه از سکته مغزی، شناخت علائم هشداردهنده آن، هم چنین اهمیت زمان در رساندن سریع بیمار بلافاصله پس از مشاهده علائم و تسریع در شروع فرآیند درمان وتاثیر آن در روند بهبودی، توسط خانم دکتر قبایی رئیس واحد مدیکال استروک و خانم واردی سرپرستار واحد استروک ارائه گردید . هم چنین مراقبت از بیماران سکته مغزی پس از ترخیص به همراهان بیماران حاضر در کلاس آموزش داده شد. در پایان نیز توسط خانم دکتر قبایی به سوالات همراهان پاسخ داده شد.

دوشنبه 21 آبان 1397 ساعت 10:30 الی 11:30کلاس آموزشی جهت دانشجویان پرستاری بالینی با موضوع  پیشگیری اولیه از سکته مغزی، شناخت علائم هشداردهنده آن، هم چنین اهمیت زمان در رساندن سریع بیمار بلافاصله پس از مشاهده علائم و تسریع در شروع فرآیند درمان وتاثیر آن در روند بهبودی،  توسط واحد استروک مجتمع در سالن دکتر بریمانی  ساختمان مرکز تحقیقات مغز و اعصاب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دایر گردید.

چهارشنبه 23 آبان 1397 هیاتی متشکل ازخانم دکتر قبایی، آقای دکتر خزایی، سرپرستار بخش استروک وسوپروایزر آموزش سلامت دفتر پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با هماهنگی قبلی در سرای محله شهرک آزمایش  منطقه 2 شهرداری به   مدت دوساعت  حضور یافتند و به ارائه مشاوره‌ آموزشی جهت پیشگیری، شناسایی و درمان‌های سکته مغزی وامادگی مرکز جامع استروک بیمارستان امام خمینی وپذیرش بیماران در هفت روز هفته و 24 ساعت روز برای عموم مراجعان  پرداختند.

در همین راستا به همت مرکز تحقیقات مغز و اعصاب و با همکاری واحدهای رادیولوژی ، نرولوژی،طب اورژانس و دفتر آموزش پرستاری مجتمع کنفرانس علمی سکته  مغزی و(724) با امتیاز آموزشی وکسب مجوز از دانشگاه علوم پزشکی تهران  با محوریت معرفی مراکز جامع استروک وروند فعال شدن کد سما در   4 مهر 1397 در تالار پروفسور بریمانی مرکز تحقیقات بیماری های مغز و اعصاب مجتمع امام خمینی (ره) برگزارشد.

آمار افراد آموزش دیده در برنامه های مرتبط با هفته استروک

تعداد افراد آموزش دیده تعداد نفرات آموزش دیده