پژوهشکده علوم اعصاب

برگزاری نخستین نشست مشترک اساتید علوم پایه و بالینی با موضوع بیماری M.S و پزشکی فرد محور

به همت معاونت تحقیقات و فناوری پژوهشکده علوم اعصاب «بازتوانی عصبی» نخستین نشست از سلسله نشست  های مشترک اساتید علوم پایه و بالینی با موضوع بیماری M.S و پزشکی فرد محور در محل پژوهشکده علوم اعصاب در بیمارستان امام خمینی برگزار گردید.

در این نشست که با استقبال جمع قابل توجه ای از اساتید مواجه شده بود معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ام .اس در خصوص مشکلات پیش روی تشخیص ، درمان و بازتوانی بیماران ام .اس توضیحاتی ارائه دادند و سپس با تبادل نظر بین اساتید علوم پایه و بالینی ایده ها و محورهایی برای تعریف طرح های تحقیقاتی کاربردی مشترک و شکل گیری گروههای تحقیقاتی چندرشته ای مطرح گردید.مقرر شد با توجه به استقبال خوب اساتید این نشست ها تا حصول نتایج کاربردی تداوم یابد.

شایان ذکر است در این نشست اساتیدی از گروه نانوپزشکی ،گروه علوم اعصاب و زیست فناوری دانشکده فناوری های نوین ، گروه نورولوژی و روانپزشکی دانشکده پزشکی ، گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت ،مرکز تحقیقات پزشکی فرد محور پژوهشگاه علوم غددو متابولیسم ،بانک بندناف خون جنینی پژوهشگاه رویان، مرکز تحقیقات  جراحی های فک و صورت ،مرکز تحقیقات تروما ، دانشکده طب سنتی ،اعضاء هیات علمی مراکز تحقیقاتی بیماری های مغز اعصاب و ام اس  پژوهشکده علوم اعصاب حضور داشتند.